Laatste nieuws:
Bjorn en Tijs tonen foto’s Winterroute Wuustwezel

Bjorn en Tijs tonen foto’s Winterroute Wuustwezel

In de maand december en begin januari hebben Bjorn Van Endert (16) uit Wuustwezel en Tijs Cuypers (17) uit Stabroek hun Winterroutes afgelegd in de Noorderkempen.

140 kilometer

Dit jaar zijn ze met hun fiets en kar door de gemeenten Wuustwezel, Essen, Stabroek, Kalmthout en Kapellen gereden. Dit was goed voor een traject van zo´n 140 kilometer en achttien uur fietsen!

Wuustwezel

Misschien hebt u de jongens wel zien voorbij fietsen, waar we ook niet van verschieten, want hun fiets en kar waren volledig verlicht om ook zelf in het thema te blijven! Op zaterdag 11 december 2021 zijn de jongens door de gemeente Wuustwezel gereden, daar hebben ze een traject van zo´n 23 kilometer afgelegd. Elke twee dagen zullen Bjorn en Tijs foto’s van een van de bezochte gemeenten in Noordernieuws plaatsen.

Bezienswaardigheden

Net zoals vorig jaar gaan de twee jongens vanaf maart tot juli terug naar verschillende bezienswaardigheden, zoals natuurgebieden, enzovoort, om reportages te maken. Bent u benieuwd naar deze reportages? Of wilt u op de hoogte blijven over hun activiteiten? Volg Bjorn en Tijs dan op Facebook en Instagram Actief Noord.

Hebt u iets te melden over hun Winterroutes of hebt u al een locatie in het achterhoofd waar Bjorn en Tijs kunnen gaan filmen dit voorjaar? Dan mag u dit altijd mailen naar: actiefnoord44@gmail.com

BVE

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook42
Twitter
Follow Me
Tweet