Laatste nieuws:
Bjorn en Tijs steken lichtjesroute in nieuw jasje

Bjorn en Tijs steken lichtjesroute in nieuw jasje!

Kent u Tijs Cuypers en Bjorn Van Endert nog die vorig jaar in de maand november, december en begin januari heel de Noorderkempen in het licht hebben gezet? Dit deden ze door een groep op te richten (zorg voor licht en maak de donkere dagen gezelliger!) waar ze opriepen om een lichtje of kaarsje buiten te zetten/hangen. Na de aankondiging gingen ze naar diverse gemeenten waar ze met de fiets een route deden langs talloze straten. De twee jongens doen dat dit jaar terug, maar in een nieuw jasje!

Ander uitgangspunt

Via hun Facebookpagina/groep en Instagram account ‘Actief Noord’ hebben ze recent een aankondiging geplaatst over hun winterroutes: “De dagen worden korter en de avonden langer, dit is het teken dat de winter in aantocht is en dit betekent ook dat wij terug komen!” Maar Bjorn en Tijs gaan dit jaar niet meer door honderden straten rijden waar ze aan alle bewoners vragen om het te versieren, zij gaan dit jaar naar straten/huizen die 60% tot 100% zijn verlicht.

Bjorn en Tijs steken lichtjesroute in nieuw jasje3

Winterbar op wielen

Wilt u meedoen? Maak dan uw buren warm om van uw straat een gezellige en sfeervolle straat te maken, bespreek met uw buren hoe jullie de straat gaan verlichten en geef dit aan hen door. U kunt er een gezellige avond van maken wanneer zij langs komen voor beelden! Want Bjorn en Tijs hebben voor dit jaar ook iets nieuws bedacht. Als u met uw straat meedoet dan komen zij naar u toe met een ‘Winterbar op wielen’. Daar zal u warme chocolademelk, koffie of verse soep kunnen krijgen onder het genot van gezellige sfeermuziek!

De jongens gaan naar diverse gemeenten in de Noorderkempen:

-Wuustwezel
-Stabroek
-Kalmthout
-Kapellen
-Brasschaat
-Sint-Job-in-‘t-Goor
-Essen

Ze zullen er vanaf begin december aan beginnen en per gemeente enkele straten/huizen bezoeken.

Bjorn en Tijs steken lichtjesroute in nieuw jasje2

Doet u ook mee?

Hebt u interesse en wilt u uw straat versieren en in beeld laten komen op de social media van deze twee jongens? Meld dan uw straat/adres via het e-mailadres van Actief Noord actiefnoord44@gmail.com. Welke informatie moet u sturen als u wilt mee doen? Uw straat, adres (indien het een huis is) en uw gemeente.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van hun winterroutes? Dan kunt u Actief Noord volgen op Facebook of Instagram.

Hebt u nog vragen hierover? Dan mag u die altijd mailen naar: actiefnoord44@gmail.com

Foto’s: © Bjorn Van Endert

BVE