Laatste nieuws:
Bespaar op energie met de provinciale groepsaankoop
Bespaar op energie met de provinciale groepsaankoop

Bespaar op energie met de provinciale groepsaankoop

Kalmthout neemt voor de zevende keer deel aan de groepsaankoop groene stroom en aardgas van de provincie Antwerpen. De overstap van energieleverancier wordt daarmee eenvoudig. Je kan online inschrijven of via het gemeentehuis. Doe mee, bespaar op je energiekosten en draag een steentje bij tot een beter milieu!

De leveringscontracten voor energie via de samenaankoop hebben een looptijd van één jaar. Gezinnen die vorig jaar deelnamen, moeten zich opnieuw inschrijven om dit jaar deel te nemen.

Bij een groepsaankoop verenigen zo veel mogelijk gebruikers zich om een goedkopere prijs te krijgen. Tot en met 11 oktober 2016 kan je je inschrijven via de website www.samengaanwegroener.be. Je kan je in de maand september ook inschrijven op de milieudienst tijdens de avonddienst op maandagavond.

De inschrijving is gratis en volledig vrijblijvend. Begin oktober volgt er een online veiling. Energieleveranciers kunnen dan bieden op de inschrijvingen. Daarna krijg je een e-mail of brief met het resultaat van de veiling. Via dat persoonlijk voorstel krijg je een zicht op hoeveel je kan besparen. Je hebt dan een maand de tijd om te beslissen of je wil ingaan op het aanbod van de leverancier.

Neem je laatste eindafrekening (12 maanden) van elektriciteit en aardgas bij de hand en schrijf je online in op www.samengaanwegroener.be. Inschrijven kan vanaf 1 juli tot 6 oktober 2015. Heb je geen toegang tot het internet, dan helpt de milieudienst je graag verder. Breng je laatste, volledige jaarafrekening van elektriciteit en aardgas mee, zodat we alle gegevens meteen bij de hand hebben.

INFO:
duurzaamheid@kalmthout.be, 03 620 22 64, www.samengaanwegroener.be

Bron en foto: gemeente Kalmthout

JV

Facebook2
Facebook
Twitter
Visit Us