Laatste nieuws:
beleef-oudejaarsnacht-zonder-zorgen

Beleef oudejaarsnacht zonder zorgen!

Ook tijdens oudejaarsnacht brengen de chauffeurs van De Lijn je veilig naar je bestemming en weer thuis. Meer dan 350 collega’s zorgen er voor dat je zo lang kunt feesten als je wil. Zonder stress of parkeerzorgen. Acht tramlijnen en twintig buslijnen blijven de hele nacht van oud naar nieuw rijden.

Sommige volgen bestaande trajecten, maar er zijn ook feestbussen en –trams die speciaal voor de gelegenheid via andere reiswegen rijden. Meer informatie over de dienstregelingen en reiswegen vind je via www.delijn.be/oudejaar

Feestbiljet
Je kan zorgeloos én gratis op stap met alle bussen en trams van De Lijn van 31 december 18 uur tot ‘s anderendaags 1 januari om middernacht.

Vanaf maandag 5 december 2016 kan je voor het gebruik van de feestbussen en –trams dit feestbiljet bekomen aan het onthaal in het gemeentehuis (Gemeentepark 1) of in de bibliotheek (Dorpsstraat 36).

Vanaf 19 december is dit speciale feestbiljet ook te koop in alle Lijnwinkels en op 31 december vanaf 18 uur bij alle chauffeurs. Je betaalt dan wel €3 voor dit feestbiljet.

Vragen over jouw rit?
Tijdens oudejaarsnacht kan je de hele nacht door (tot 6.00 uur ‘s ochtends) je vraag stellen via Twitter en Facebook.

Wij wensen je alvast fijne feesten en een gelukkig 2017!

Meer info
www.delijn.be/oudjaar

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

kerstprijsvraag-2016-noordernieuws-be-rood-decor-b1

JH

Facebook8
Facebook
Twitter
Visit Us