Laatste nieuws:
Bekijk je persoonlijke gegevens via Mijn DOSSIER

Bekijk je persoonlijke gegevens via Mijn DOSSIER

Mijn DOSSIER is een onlinetoepassing die toegang geeft tot je dossier in het rijksregister. Via Mijn DOSSIER kan je jouw gegevens in dat register checken en bekijken wie je gegevens de laatste zes maanden geraadpleegd heeft.

Daarnaast kan je er ook bepaalde attesten (vb. attest van woonst) raadplegen, downloaden of afdrukken. Die documenten hebben dezelfde wettelijke waarde als het document dat je bij de gemeente kan afhalen. Mijn DOSSIER maakt het dus mogelijk om documenten van thuis uit aan te vragen.

Surf naar de website. Aanmelden doe je met je elektronische identiteitskaart. Nadat je die eID in de kaartlezer hebt gestoken, geef je je pincode in. Zo controleert de toepassing je identiteit. Daarna kies je in het menu wat je wil doen.

INFO: www.ibz.rrn.fgov.be/nl/rijksregister/mijn-dossier, 02 518 21 16

Bron en foto: gemeente Kalmthout

JV

Facebook9
Facebook
Twitter
Visit Us