Laatste nieuws:
Beir-Total opent regionaal festivalseizoen met dj-toppers in Kapellen

Beir-Total opent regionaal festivalseizoen met dj-toppers in Kapellen

Met acht geweldige artiesten, een betoverend podium, verschillende foodtrucks en een reeks verse cocktails is het organisatieteam achter Beir-Total klaar om op zaterdag 7 mei 2022 te knallen.

Na twee jaar inactiviteit worden vanaf 18u de poorten van het festivalterrein aan de Kapelsestraat 256, tegenover zaal Eskapade, opengegooid voor de derde editie van dit dj-festival. Tot 2u worden beats door de boxen gejaagd door acht topdj’s. Eerst mag dj Shuffle, alias de 22-jarige Ben Thijs uit Antwerpen en winnaar van het Beir-Total dj contest, het publiek opwarmen. Nadien zijn Robert Abigail, Mc Pyro, Double-U, Nick Dillinger, Lenn-Art en Syndney Ayven aan de beurt samen met de topacts Michael Amani en Arthur Lewis. Zij zorgen er voor dat alle special effects op het grote futuristische podium volledig tot hun recht komen.

Voor deze derde editie besteedt de organisatie veel aandacht aan het comfort en de veiligheid van de bezoekers. Er is gezorgd voor een grote fietsenstalling en een uitgebreide ‘Kiss & Ride’ zone. Auto’s parkeren aan zaal Eskapade. Wie zijn oordopjes vergeten is, kan gratis een paar krijgen. Omwille van veiligheidsredenen is het binnenbrengen van rugzakken niet toegelaten. Lange wachttijden aan de drankbonnenstanden worden vermeden door vooraf online een bonnenverkoop te organiseren tot en met 6 mei.

De tickets vliegen momenteel de deur uit. Je kan ze nog online in voorverkoop boeken via de website van het festival (€ 16/ticket). Indien er nog tickets over zijn, worden ze op de festivalavond aan de ingang verkocht.

Meer info vind je op www.beirtotal.be/festival/2022

(MLH)

Foto: © Beir-Total / Jelle Jansegers

Facebook14
Twitter
Follow Me
Tweet