Laatste nieuws:
Beestige Erfgoeddag in het Suske en Wiske Museum!

Beestige Erfgoeddag in het Suske en Wiske Museum!

Op zondag 23 april doe, zoek of kijk je in het Suske en Wiske Museum met een ‘Beestige Blik’. Voor de Erfgoeddag met als thema ‘Beestig’ biedt het museum eenmalige activiteiten aan voor jong én oud.

Doe, zoek of kijk met een ‘Beestige blik’!

Tijdens ‘Doe met een beestige blik’ kruip je in de huid van een dier uit het album De Beestige Brug en ga je creatief aan de slag in het atelier. Ben je een echte spoorzoeker? Dan kan je tijdens ‘Zoek met een beestige blik’ op ontdekking gaan naar dierensporen in de tuin van het museum. Als je graag ‘kijkt met een beestige blik’ dan is de expo iets voor jou: kom enkele originele tekeningen uit Willy Vandersteens scoutsmap bewonderen die het museum op Erfgoeddag éénmalig tentoonstelt! In de polyvalente ruimte luister je naar live muziek van ‘Zoek & De Reizigers’ met niemand minder dan scenarist Peter Van Gucht. In het atelier lees je een leuk album met dieren in de hoofdrol.

Erfgoeddag in het Suske en Wiske Museum is een ‘beestige’ dag voor iedereen, doorlopend van 10u tot 17u! De inkom is gratis en reserveren is niet nodig, maar de striptoer kan je deze dag niet boeken.

Praktisch

Wanneer:
Zondag 23 april van 10 tot 17 uur.

Waar:
Suske en Wiske Museum, Beauvoislaan 98, 2920 Kalmthout www.suskeenwiskemuseum.be T 03 666 64 85 E suskeenwiske@provincieantwerpen.be

Deelnameprijs: Gratis

Bron en afbeelding: Provincie Antwerpen

Facebook42
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen