Laatste nieuws:
Azencross Loenhout - extra vroege ophaling huisvuil

Azencross Loenhout – extra vroege ophaling huisvuil

De Azencross Loenhout maakt deel uit van de DVV Verzekeringen Trofee en is dus één van de meest prestigieuze cyclocrossen van het jaar.

Dit jaar gaat de Azencross door op 28 december 2018 en start om 8.20 uur. Het parcours van de Azencross is gelegen aan de Brechtseweg, ten zuiden van de bebouwde kom van Loenhout, op en rond Sportpark De Dorens.

Het Sportpark is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Neem bus 436 Brecht Centrum – Wuustwezel – Loenhout of bus 640 Antwerpen – Brasschaat – Wuustwezel – Loenhout.

De inkom bedraagt € 12. BWB-leden betalen € 11 en kinderen t.e.m 12 jaar mogen gratis binnen.

Het programma van Azencross Loenhout is als volgt:
-Jeugdinitiatie: 8.15 uur
-Junioren dames: 10.00 uur
-Junioren heren: 11.00 uur
-Beloften: 12.00 uur
-Elite dames: 13.45 uur
-Elite heren: 15.00 uur

Verkeershinder

​​Traditioneel lokt deze veldrit een massa volk naar Loenhout met enige verkeershinder tot gevolg. In het centrum van Loenhout worden sommige straten en straatdelen één of meerdere dagen afgesloten en in verschillende straten geldt er éénrichtingsverkeer en/of een stilstaan- en parkeerverbod. Voor het doorgaand verkeer is er een omleiding voorzien.

Extra vroege ophaling huisvuil, gft en pmd in zone V

Omwille van de Azencross zal de ophaler van het huisvuil, gft en het PMD in zone V extra vroeg plaats vinden. De ophaling zal vanaf 5 uur ‘s morgens beginnen in volgende straten: Brechtseweg (vanaf Huffelplein tot Neervenweg), Dorensweg, Huffelplein, Tienpondstraat, De Stroobloem, Kapelstraat, Stoffezandstraat en Sint-Annastraat.

Best is dan ook om het huisvuil, gft en PMD de dag voordien ‘s avonds buiten te zetten.

Meer info
www.azencross.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook23
Facebook
Twitter
Visit Us