Laatste nieuws:
Autodieven vliegen met gestolen auto tegen boom

Autodieven vliegen met gestolen auto tegen boom

Op de Oude Turvaartsestraat is dinsdagmorgen vroeg tijdens een korte achtervolging een gestolen auto tegen een boom gecrasht. De twee inzittenden raakten niet gewond en werden gearresteerd.

Agenten zagen rond 01.15 uur een auto rijden, die ze wilden controleren. De bestuurder reed richting Essen en negeerde het stopteken. Bij navraag bleek dat de auto was gestolen. De politieauto reed ondertussen met zwaailicht en sirene, maar de vluchtauto stopte niet. Na een korte achtervolging verloor de bestuurder de macht over het stuur en botste tegen een boom. De auto was van vrijdag 23 op zaterdag 24 oktober gestolen aan de Wagenhoek in Oudenbosch. Het voertuig is door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Politiecellencomplex

De inzittenden, twee mannen uit Roosendaal (21 jaar) en Oudenbosch (18 jaar) werden voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Het tweetal heeft dinsdag een verklaring afgelegd. Tegen het duo wordt, naast de gestolen auto, ook proces-verbaal opgemaakt voor enkele verkeersovertredingen en het rijden zonder rijbewijs.

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay

Facebook35
Facebook
Twitter
Visit Us