Laatste nieuws:
Atheneum Irishof zamelt €3.850,- in voor Welzijnsschakel Oase Kapellen!

Atheneum Irishof zamelt €3.850,- in voor Welzijnsschakel Oase Kapellen!

Leerlingen van het Atheneum Irishof zamelden een bedrag van €3.850,- euro in voor ‘Welzijnsschakel OASE Kapellen vzw’. Onder meer Norbert Franken en Josée Van Hooydonck namen vandaag deze cheque in ontvangst namens de vzw.

Schooljaar vol acties

Het ingezamelde bedrag is het resultaat van een schooljaar vol acties die onderdeel uitmaken van het eigen ‘Solidariteitsproject’ van de school. Dit omvatte een aantal verkoopacties, georganiseerd door leerlingen van het vijfde en een sponsorloop georganiseerd door een groep leerlingen en leerkrachten (3 mei dit jaar). De cheque werd overgedragen door de leden van het organisatieteam Eva Rombouts en Bob Storms en kantoorhouder Diny Borghmans van KBC Kapellen.

De vzw zelf apprecieert deze bijdrage enorm en juicht dit soort initiatieven alleen maar toe. Welzijnsschakel OASE organiseert twee keer per maand voedselbedelingen voor de armste Kapelse gezinnen.

Wie graag wil weten hoe die sponsorloop er dit jaar uitzag, kan alle foto’s én een aftermovie bekijken op de Facebookpagina: www.facebook.com/Sponsorloop.Atheneum.Kapellen.

Bron en foto: Atheneum Irishof

Facebook147
Twitter
Follow Me
Tweet