Laatste nieuws:
Asociale autobestuurder op politiebureau aangehouden

Asociale autobestuurder op politiebureau aangehouden

Zaterdagmiddag is een 25-jarige man uit Eindhoven op het Roosendaalse politiebureau aangehouden. Hij wordt verdacht van roekeloos rijden en poging zware mishandeling.

Nog net opzij springen

De verdachte rijdt omstreeks 15.10 uur op de kruising Laan van België met de Boulevard tegen een personenauto aan dit voor het stoplicht staat te wachten. Als de bijrijder van de aangereden auto wil uitstappen, rijdt de verdachte achteruit en verdwijnt met gierende banden richting de Boulevard. Door deze actie kan de uitstappende bijrijder nog net zijn vege lijf redden door snel terug in de auto te springen. Door een getuige wordt een kentekenplaat gevonden die van de auto van de verdachte is gevallen.

Recidivist

De geschrokken inzittenden van aangereden auto hebben bij de politie een verklaring afgelegd. De bestuurder heeft bovendien aangifte gedaan. De verdachte is al vaker aangehouden vanwege asociaal rijgedrag. Hiervoor is zijn rijbewijs al eerder ingenomen. Op het moment dat de slachtoffers op het bureau een verklaring afleggen, loopt de verdachte het politiebureau binnen. Hij is onmiddellijk aangehouden en zit nog vast.

Bron: Politie.nl
Foto: Pxhere

Facebook29
Twitter
Follow Me
Tweet