Laatste nieuws:
Arrestatie na mishandeling

Arrestatie na mishandeling

Een 27-jarige man uit Roosendaal is afgelopen nacht door agenten, belast met het horecatoezicht, omstreeks 04.35 uur op de Prinsenkade aangehouden omdat hij een 22-jarige Bredanaar mishandeld zou hebben. Het slachtoffer liep een hoofdwond op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

Twee politiebikers, die in het uitgaanscentrum surveilleerden, hoorden van de medewerker van het Cameratoezicht dat er een opstootje was in de Vismarktstraat, waarbij het er behoorlijk op los zou gaan. De dienders zagen ter plaatse dat een man versuft tegen de gevel van een café zat. Hij had een flinke hoofdwond. Een omstander vertelde dat het slachtoffer was mishandeld door een blonde man die doorgelopen was richting de Hoge Brug. Een van de fietsagenten bekommerde zich om het slachtoffer, de ander ging samen met een horecaportier die voor afscherming zorgde richting de Brug. Onderweg kregen ze van de cameraman meer bijzonderheden over de dader.

Signalement

Daar zagen ze drie mannen lopen waarvan er één aan het opgegeven signalement voldeed. Hij had een verwonding aan een knokkel op zijn rechterhand en bloed in zijn haar. Hij werd vervolgens aangehouden. Zijn vrienden waren het niet met de arrestatie eens volgens hen was het slachtoffer heel uitdagend geweest en zocht hij zelf de confrontatie.

Bron: Politie.nl
Foto: Pxhere

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us