Laatste nieuws:
An Buermans maakt ambities tastbaar

An Buermans maakt ambities tastbaar

Wuustwezel lanceert sportambities met exclusief sportshirt

Een prachtig sportshirt ontworpen door An Buermans maakt de ambities van Wuustwezel tastbaar: “In onze gemeente is alles aanwezig om aan sport te doen en met deze actie onderstrepen we onze ambities om iedereen aan het sporten te krijgen”, aldus burgemeester Dieter Wouters (CD&V) Naar aanleiding van de Ten Miles en de bijna tweehonderd deelnemers uit Wuustwezel past de gemeente haar slogan aan tot: Ruimte om te sporten.

Met eenenzeventig erkende sportverenigingen, twee sporthallen en drie sportparken kan je stellen dat er in de gemeente ruimte is om te sporten. De gemeente kent heel wat professionele topsporters zoals Jelena Peeters (schaatsen), Nathan Van Hooydonck (wielrennen) en Marten Van Riel (triatlon) maar telt vooral massaal veel recreatieve sporters. Zo is de Sterke Peer Triatlon een groot evenement waarbij honderden inwoners uit eigen gemeente zich met elkaar meten.

Het nieuwe sportshirt is ontworpen door An Buermans, Antwerpse designer (met roots in Loenhout). An was meteen enthousiast toen ze gevraagd werd.
‘Ik wil een bepaalde identiteit brengen in kleding, een kleine twist mag altijd. Om die twist aan sportkleding te geven vond ik een interessante uitdaging.’

Ze is allesbehalve een nieuweling in de mode. De ontwerpster begon haar carrière enkele jaren geleden als winnaar van ‘De Designers’, een afvalrace voor ontwerpers op VTM. Ondertussen heeft ze haar eigen label dat gekenmerkt wordt door een frisse en vrolijke stijl.

Het shirt is vanaf zaterdag 16 april te koop in de Poort naar het Platteland, Dorpsstraat 36 in Wuustwezel aan de prijs van 19,90 euro.

Koop je shirt aan €14.90 als deelnemer aan de 10 Miles
Inwoners die deelnemen aan één van de wedstrijden van de Ten Miles deze zondag krijgen een korting van 5 euro. Neem zeker je persoonlijke inschrijfbevestiging mee!

Wil je meer foto’s van dit sportshirt zien? Binnenkort op Facebook!

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

JH

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us