Laatste nieuws:
ALDI-outletwinkel opent opnieuw de deuren in Deurne

ALDI-outletwinkel opent opnieuw de deuren in Deurne

ALDI opent op zaterdag 7 januari een tijdelijke outletwinkel aan de Merksemsesteenweg in Deurne. Het is de derde maal dat ALDI een outlet opent op deze locatie. Op die manier wil ALDI zijn resterende voorraad non-foodartikelen uitverkopen en de consumenten laten profiteren van zijn lage prijzen.

Koopjes

Vanaf zaterdagochtend 7 januari kunnen klanten uit Deurne en omstreken opnieuw koopjes doen in de loods aan de Merksemsesteenweg 149 in Deurne. ALDI zal er voor de derde keer een tijdelijke outletwinkel voor non-foodartikelen organiseren.

Interessante aanbiedingen

ALDI staat bekend om zijn interessante, wekelijkse aanbiedingen op woensdag en zaterdag tegen lage prijzen. Na twee succesvolle edities van de outletwinkel vorig jaar, heeft de discounter beslist om bij de start van het nieuwe jaar de outlet in Deurne tijdelijk te heropenen. Klanten kunnen er terecht voor interessante aanbiedingen aan sterk verlaagde prijzen zoals hoofdkussens, inlineskates en
compressoren.

Koopkracht ondersteunen

ALDI lanceerde het concept van de outletwinkels in april vorig jaar als antwoord op de overstock voor sommige artikelen als gevolg van de coronapandemie. Deze periode van stijgende inflatie is voor ALDI het perfecte moment om opnieuw een outlet met sterk verlaagde prijzen te organiseren om zo de koopkracht van de Belgische consument te ondersteunen.

Openingstijden

De outletwinkel zal van maandag tot zaterdag geopend zijn tussen 8u30 en 19u00 en sluit de deuren ten vroegste op zaterdag 4 februari of zolang de voorraad strekt.

Bron en foto: ALDI België

Facebook43
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen