Laatste nieuws:
ALDI opent tijdelijke outletstore in Deurne

ALDI opent tijdelijke outletstore in Deurne

ALDI opent vanaf zaterdag 2 juli een tijdelijke outletwinkel in Deurne langs de Merksemsesteenweg. In deze outletwinkel vinden klanten interessante aanbiedingen tegen sterk verlaagde prijzen. Op die manier wil ALDI zijn voorraad non-foodartikelen verminderen en de consumenten laten profiteren van zijn lage prijzen.

Non-foodartikelen tegen fikse korting

Vanaf zaterdag 2 juli zal ALDI gebruik maken van de leegstaande loods aan de Merksemsesteenweg 149 als tijdelijke outletwinkel. Elke dag zal deze winkel een nieuwe selectie van allerlei non-foodartikelen uit de ALDI-folder aanbieden tegen een fikse korting. ALDI staat bekend om zijn interessante wekelijkse aanbiedingen op woensdag en zaterdag tegen lage prijzen. De pandemie bracht enkele uitdagingen met zich mee, zoals een tijdelijk verbod op de verkoop van non-food artikelen, maar ook logistieke moeilijkheden doorheen de gehele keten. ALDI is er desondanks steeds in geslaagd zijn klanten tijdelijke en interessante aanbiedingen te presenteren. Dit heeft er echter toe geleid dat ALDI momenteel overstock heeft voor sommige aanbiedingen. Deze periode van stijgende inflatie is voor ALDI het perfecte moment om een tijdelijke outlet met sterk verlaagde prijzen te organiseren om de koopkracht van de Belgische consument te ondersteunen, zelfs in deze tijden. Klanten zullen eerstdaags bijvoorbeeld verlichting, barbecuegerei en coolbars terugvinden aan lagere prijzen.

De outletwinkel in Deurne zal van maandag tot zaterdag geopend zijn tussen 8u30 en 19u00 en sluit de deuren ten vroegste op zaterdag 30 juli of zolang de voorraad strekt.

Bron en foto: Aldi België

Facebook37
Twitter
Follow Me
Tweet