Laatste nieuws:
Agenten stuiten op hennep en doorgeladen pistool

Agenten stuiten op hennep en doorgeladen pistool

Maandagmorgen vroeg troffen agenten in een auto op de Tesselschadelaan diverse verboden spullen aan. De eigenaar werd gearresteerd.

Rond 01.00 uur zagen agenten op de Churchillpoort een auto rijden, die ze wilden controleren. De automobilist ging er vandoor. Even later werd het voertuig onbeheerd in een doodlopende straat aangetroffen. Terwijl de agenten poolshoogte namen, meldde zich de eigenaar van de auto.

Aanhouding
In de auto trof de politie diverse hennepresten en enkele henneptoppen aan. In de auto werd een doorgeladen pistool en inbrekerswerktuig gevonden. De spullen werden in beslag genomen. De 34-jarige man uit Roosendaal werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar hij werd ingesloten.

Hennepdrogerij
Rond 01.45 uur werd in de woning van de man een nader onderzoek ingesteld. Agenten troffen hier een hennepdrogerij aan, welke zojuist was geruimd. De 36-jarige bewoonsters werd verhoord. De politie stelt een nader onderzoek in naar de in beslag genomen spullen. Ook zal het duo worden verhoord.

Bron en foto: Oozo.nl

JH

Facebook4
Facebook
Twitter
Visit Us