Laatste nieuws:
afvalkalender-in-ander-jasje

Afvalkalender in ander jasje

Dezer dagen werd de ophaalkalender voor 2017 in heel Kapellen bedeeld. Die kalender zit in een nieuw jasje. Het gaat niet langer een dikke brochure, maar hij werd voor 2017 omgetoverd tot een handige, overzichtelijke en dubbelzijdig bedrukte kalender.

Je kan natuurlijk nog altijd zien wanneer je welke vuilniscontainer of -zak moet buitenzetten, maar uitsluitend nog voor jouw eigen zone. Je krijgt ook nog steeds allerhande informatie over onder meer PMD, restafval, GFT+, glas, papier/karton, grofvuil, KGA en het containerpark.

Het gemeentebestuur koos voor deze omschakeling om redenen van duurzaamheid, ecologie en energiebesparing. Zo moeten er minder bomen worden gekapt, want er wordt bijna twee ton (!)
papier bespaard, en er zijn minder ritten nodig voor het bussen van de kalender.

De Ophaalkalender 2017 werd samen met de Info Kapellen bedeeld, maar let op… Hij zit niet mee in het plasticje met daarin ook de jeugdbrochure en het Fair-magazine van de Wereldwinkel. Hij werd los in jouw brievenbus gestopt. Toch niet gekregen of zit er een verkeerde kalender in je bus? Haal er dan vanaf midden december eentje af aan de onthaalbalie van het Administratief Centrum (Antwerpsesteenweg 130).

Bron en foto: gemeente Kapellen

JH

Facebook3
Facebook
Twitter
Visit Us