Laatste nieuws:
Aftellen naar Beachweekend

Aftellen naar Beachweekend!

Een strand in Wuustwezel? Ja hoor! Cocktails, lightshow, beats én een strand gevuld met 18.000 feestvierders. Het eerste weekend van augustus wordt de festivalweide van Beachweekend weer omgetoverd tot een partystrand om de 21ste editie van start te laten gaan.

Elk jaar opnieuw probeert de Chiro van Loenhout weer een uniek decor te voorzien. Benieuwd naar het decor van dit jaar? Zet dan 2 – 3 – 4 augustus alvast in je agenda, want het wordt weer een weekend om nooit te vergeten!

Line-up

De line-up zal dan ook voorzien zijn van enkele topnamen. Lil Kleine, Vinny, Boef, 5Napback, … Voor de volledige line-up moet je de site www.beachweekend.be in het oog houden.

Beachvolleybal

Buiten het feestgebeuren vrijdag en zaterdag kunnen ook sportievelingen zich uitleven op Beachweekend. Zondag organiseert de Chiro namelijk een Beachvolleybaltornooi. Toeschouwers kunnen komen genieten van een frisse cocktail of pint tijdens Café Beach en voor de kids wordt er een springkasteel voorzien. ‘s Avonds zullen verschillende bands voor de nodige sfeer zorgen zodat jong en oud tot het einde kunnen genieten!

Gratis inkom op zondag

In voorverkoop kosten tickets voor een dag 11 euro en voor een weekend (vr/za) 19 euro. Op zondag is de toegang gratis. De voorverkoopadressen vind je terug op de site: www.beachweekend.be. Ook kun je op deze site tickets en food&drinks vouchers aanschaffen.

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook33
Twitter
Follow Me
Tweet