Laatste nieuws:
Afsluiting seizoen Openluchttheater Nispen
Ila van der Pouw

Afsluiting seizoen Openluchttheater Nispen

Op zaterdagavond 10 december wordt de afgelaste bioscoopavond van 24 september ingehaald. Onder de tent/overkapping kunt u om 20:00 naar de Deense film Dru(n)k komen kijken. Er zullen heaters aanwezig zijn, kleedt u even goed warm aan, aan de bar zijn warme drankjes verkrijgbaar.

Druk

In samenwerking met Cinema Paradiso is voor deze avond gekozen voor ‘Druk’, (in het Engels vertaald als ‘Drunk’). Dit is de prijswinnende film van regisseur Thomas Vinterberg en vertelt het verhaal van vier docenten, die een bijzondere theorie in de praktijk gaan testen. Ze hebben namelijk vernomen dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in het bloed geestverruimend werkt, problemen vermindert en creativiteit verhoogt. Allen enigszins uitgeblust in hun privé en werk bedenken gezamenlijk het plan om dit eens serieus met elkaar in de praktijk te gaan onderzoeken en beleven. Wat dit voor uitwerking heeft en hoe dit verder verloopt kunt u zelf komen bekijken.

Afsluiting seizoen Openluchttheater Nispen3

Kassa open 19:30 uur, entree €5,-. Alleen contante betaling mogelijk.

Ila van der Pouw

Zondag 11 december komt Ila van der Pouw met ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ het theaterseizoen van 2022 in Nispen afsluiten. Ook deze dag zal de overkapping staan.’Niets is wat het lijkt: schoonheid zit ook van binnen.’ Een grappige, eigenwijze bewerking van een klassiek boek met poppen en een danseres. Ila van der Pouw is de klokkenluider. Haar medespelers? Een danseres en zoals altijd, haar prachtige poppen. Ila neemt je mee in de wereld van de klokkenluider en dat het magisch wordt kun je rustig aan haar overlaten.

Afsluiting seizoen Openluchttheater Nispen2

Aanvang 15.30 uur, Kassa open 15 uur, entree €5,-. Alleen contante betaling.

Er zijn heaters aanwezig maar kleedt u vooral warm aan en kom gezellig mee kijken, beleven en verwonderen!

Graag tot ziens in de Heerlijckheijd Nispen

Voor meer info volg ons op Facebook of kijk op www.oltn.nl

Bron en foto’s: Openluchttheater Nispen

Facebook12
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen