Laatste nieuws:
Afsluiten Everdijweg

Afsluiten Everdijweg

Voor de werken Bredabaan (N1) tussen Gooreind en Maria-ter-Heide werd een tijdelijk fietspad aangelegd aan de onpare zijde van de straat. Dit fietspad loopt aan het kruispunt met de Everdijweg pal naast de bestaande huizen. Dit belemmert de zichtbaarheid voor fietsers én automobilisten en kan dus voor gevaarlijke situaties zorgen.

Daarom heeft het college in samenspraak met de politie besloten om voor de verdere duur van de werken aan de Bredabaan de doorgang van de Everdijweg naar de Bredabaan te blokkeren voor auto’s en traktoren. Op 28 januari zullen er twee bloembakken geplaatst worden dwars op de Everdijweg, net achter het tijdelijk fietspad waardoor auto’s en traktoren op die plaats de Bredabaan niet meer kunnen oprijden. De Everdijweg blijft wel bereikbaar via Keienvenweg en Fazantendreef. Fietsers, bromfietsen en andere tweewielers kunnen nog wel door.

Het betreft een tijdelijke maatregel voor de duur van de werken. Nadien wordt ze geëvalueerd en mogelijks omgezet in een permanente maatregel.

Meer info
Dienst openbare werken – 03 690 46 31 – magazijn.ow@wuustwezel.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook31
Facebook
Twitter
Visit Us