Action nieuwe trekpleister voor winkelcentrum Promenade

Action nieuwe trekpleister voor winkelcentrum Promenade

Met de komst van enkele nieuwe winkels, wordt een halt toegeroepen aan leegstand in het shoppingcenter Promenade in het centrum van Kapellen. De volgende maand beginnen ingrijpende verbouwingswerken aan enkele panden op het grote middenplein.

Action nieuwe trekpleister voor winkelcentrum Promenade5

“Het pand van de leegstaande brasserie De Prom, die in de Corona-periode het faillissement aanvroeg, wordt samengevoegd met de ruimte van M&S Mode en de vroegere speelgoedwinkel van Bart Smit,” zegt Patricia Verhoeven van vastgoedbeheerder Ceusters die het shoppingcenter beheert. “Zo creëren we één groot nieuw pand waarin discounter Action in het najaar een nieuwe winkel zal openen.” M&S Mode beëindigt eind deze maand zijn activiteiten in Kapellen. Het personeel van deze vestiging wordt tewerkgesteld in andere winkels van de kledingketen. Na een verbouwingsperiode van drie maanden, zal Action een nieuwe grote trekpleister voor het shoppingcenter worden. Maar is nog meer op til.

Action nieuwe trekpleister voor winkelcentrum Promenade2

Invulling leegstaande panden

Speelgoedketen Klavertje Vier, die nu in de oude Bart Smitwinkel een pop-up uitbaat, verhuist definitief naar de overzijde op de locatie waar vroeger Blokker gevestigd was. Vorige week opende al een nieuwe winkel Lolalili met kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar. Naast enkele bekende merknamen, toont de jonge Kapelse uitbaatster Sharon Van Uffeleren er ook een eigen collectie. In het pand van de verdwenen Veritas-winkel opent binnen enkele weken een vestiging van Jacob’s Conceptstore. Jacob’s Conceptstore heeft al verschillende pop-ups in o.a. Antwerpen, Wijnegem, Sint-Niklaas, Mechelen, … en brengt creatieve en lokale ondernemers samen die er diverse unieke en handgemaakte producten aan de man brengen. Je kan er lekker snuisteren in een uniek aanbod van o.a. keramiek, handtassen, juwelen, kaarsen, kinderitems, …

Action nieuwe trekpleister voor winkelcentrum Promenade4

Ondertussen speurt vastgoedbeheerder Ceusters verder naar potentiële klanten om andere leegstaande units in te vullen. Er is al vast veel interesse.

Foto’s: MLH

MLH

Facebook1.1k
Twitter
Follow Me
Tweet