Laatste nieuws:

Acht aanhoudingen tijdens vuurwerkcontrole

De politie heeft tijdens een vuurwerkcontrole in het grensgebied acht personen aangehouden. In totaal werd zo’n 91 kilo vuurwerk in beslag genomen.

De Nederlandse en Belgische politie werkten bij de controle op vrijdag 23 december samen met handhavers van de gemeenten Roosendaal en Rucphen. Er werd op verschillende locaties in het grensgebied gecontroleerd. Daarbij liepen acht kopers van illegaal vuurwerk tegen de lamp. Ze zijn aangehouden en het vuurwerk is in beslag genomen.

Aanhoudingen
De aangehouden personen zijn: een 36-jarige man uit Bergen op Zoom, een 32-jarige man uit Tholen, een 40-jarige man uit Berkel en Rodenrijs, een 36 jarige man uit Halsteren, een 22-jarige man uit Roosendaal, een 54-jarige man uit Scharendijke, een 46-jarige man uit Zierikzee en een 47-jarige vrouw uit Achtmaal.

Grensoverschrijdende samenwerking
Burgemeester Jacques Niederer van Roosendaal over de actie: ‘Ik ben blij dat deze grensoverschrijdende samenwerking dit resultaat heeft gehad. We willen de veiligheid van onze inwoners waarborgen. Deze gezamenlijke actie draagt daartoe bij.’

Bron: PZ Grens

kerstprijsvraag-2016-noordernieuws-be-rood-goud-zilver-7b

JH

Facebook13
Facebook
Twitter
Visit Us