Laatste nieuws:
Aangepaste dienstregeling NMBS

Aangepaste dienstregeling NMBS

De NMBS wijzigt naar jaarlijkse gewoonte in december haar dienstregeling. Dat heeft ook invloed op lijn 12 tussen Antwerpen en Roosendaal. Check sowieso de dienstregeling voor je de trein neemt, want door corona heeft ook de NMBS te kampen met te weinig personeel (en dus minder treinen).

IC-treinen

Voor wie in Kapellen op de trein stapt, is de voornaamste verandering dat de uren van de IC-treinen telkens met een half uur opschuiven. Richting Essen vertrek je vanaf maandag 13 december om 5 minuten voor het uur (op spoor 1). Richting Antwerpen (en Charleroi) om 6 minuten na het uur (op spoor 2).

S-treinen

Het uurrooster van de stoptreinen (S-treinen) wijzigt maar enkele minuten. Deze treinen zullen voortaan ook effectief aan elke halte stoppen. Dat is goed nieuws voor leerlingen die in Kalmthout schoollopen. Zij kunnen nu ook gebruik maken van de halte Kijkuit.

Weekend

In het weekend houdt nog steeds één stoptrein per uur in beide richtingen halt in Kapellen. Ook daar verschuift de dienstregeling slechts enkele minuten.

Meer info op www.nmbs.be.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Noordernieuws.be

Facebook75
Twitter
Follow Me
Tweet