Laatste nieuws:
Aanbod groepsaankoop bekend voor elektrische fietsen en bakfietsen

Aanbod groepsaankoop bekend voor elektrische fietsen en bakfietsen

Met een elektrische fiets wordt fietsen opnieuw een plezante keuze. Fietsen is niet langer beperkt tot ontspannende tochtjes tijdens het weekend, maar kan ook dienen voor dagelijks woon-werk verkeer. Dat maakt de elektrische fiets of bakfiets tot een realistisch alternatief voor de wagen. Met de groepsaankoop van IGEAN kan je bovendien genieten van een scherpe aankoopprijs!

Wie kan deelnemen?
Iedereen die woont of werkt in Boechout, Borsbeek, Brasschaat, Edegem, Essen, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Lint, Malle, Mortsel, Niel, Rumst, Schoten, Wijnegem, Wommelgem, Zandhoven of Zwijndrecht kan deelnemen. Je hoeft niet vooraf ingeschreven te zijn.

Wil je de fietsen testen?
Kom op de testdag in je buurt uitproberen of elektrisch fietsen ook bij jou past! Die heeft plaats op zaterdag 18 november van 10 tot 12 uur aan fuifzaal Eskapade, Kapelesestraat 235 in Kapellen. Ook in andere gemeentes zijn er testdagen. Data vind je op www.milieuenveiligheid.igean.be.

Hoe kan je bestellen?
Tot eind 2017 kan je een fiets bestellen onder de voorwaarden van de groepsaankoop. Je kan kiezen uit twee elektrische bakfietsmodellen en twee elektrische stadsfietsen. Een overzicht van de modellen en hun prijs vind je op www.milieuenveiligheid.igean.be > klimaat > groepsaankopen > elektrische fietsen. Na maximaal vier weken wordt de fiets geleverd bij de gekozen handelaar.

INFO: duurzaamheid@kalmthout.be, 03 620 22 64

Bron en foto: gemeente Kalmthout

JH

Facebook6
Facebook
Twitter
Visit Us