Laatste nieuws:
7 oktober opendeur bij verschillende diensten

7 oktober opendeur bij verschillende diensten

Verschillende diensten en organisaties zetten hun deuren open voor een breed publiek op zondag 7 oktober:

Brandweer Wuustwezel

In de brandweerkazerne aan de A. Blommaertstraat stelt brandweer Wuustwezel je graag hun nieuwe bostankwagen en multifunctionele autopomp voor. Verder geven ze tussen 11 en 20 uur verschillende demonstraties van hun kunnen, vragen ze aandacht voor de nieuwe aanwervingsprocedures en gunnen ze je met een overzichtstentoonstelling een blik achter 40 jaar ziekenwagen in Wuustwezel. Kinderen kunnen deelnemen aan een spel- en hindernissenparcours en naar goede traditie is er ook plaats en ruimte voor een natje en een droogje.

Meer info: www.brandweerzonerand.be

Gemeentemagazijn

In de Slijkstraat aan het gemeentemagazijn kan je kennis maken met de verschillende werktuigen van de gemeente. Wist je dat de gemeente meer dan 35 voertuigen en machines in gebruik heeft? Verder kan je tussen 10.30 uur en 17.00 uur een rondleiding volgen door de verschillende werkplaatsen en serres. Neem ook zeker de kinderen mee want handige harry’s, jongens en meisjes met groene vingers of toekomstige chauffeurs kunnen zich uitleven met leuke opdrachtjes.

Meer info: magazijn.ow@wuustwezel.be

Spectrum in de kijker

Spectrum vzw biedt zorg en ondersteuning aan volwassenen met een matige of ernstige mentale beperking. De zorg en ondersteuning worden concreet vertaald in dagopvang of verschillende vormen van woonondersteuning. In de gebouwen van De Oever (Gasthuisstraat 10) kan je op 7 oktober terecht voor een Vlaamse kermis en live-muziek. De hal van het dagcentrum wordt omgetoverd tot een café, waar mensen gezellig kunnen keuvelen en genieten van een drankje, een lekkere pannenkoek, vlaai, een hamburger of hotdog, zelfgemaakte soep en nog andere versnaperingen. Dit alles ten voordele van Oever, Regenboog, Kade, Dijk en Vlotter.

Meer info: www.spectrumvzw.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook19
Facebook
Twitter
Visit Us