Laatste nieuws:
Oldtimer meeting

6de Wuustwezelse oldtimer meeting

Zondag 22 mei 2016

Al voor de 6de keer organiseren een groepje enthousiaste oldtimer liefhebbers de Wuustwezelse Oldtimer Meeting of kortweg Wwom.

Het idee ontstond in 2009 om ook in Wuustwezel een Oldtimer evenement in elkaar te steken. Het werd een combinatie van een meeting met een rondrit en dit voor alle voertuigen ouder dan 25 jaar. Deze formule bleek een groot succes te zijn. Onze 250 beschikbare plaatsen voor de rondrit, zijn steeds zeer snel ingevuld, dus snel inschrijven is de boodschap !

rondritDe start van de rondrit gebeurt in echte Mille Miglia stijl , Alle wagens passeren over de ramp voor het fotomoment, dit alles wordt ook mooi aan elkaar gepraat met wetenswaardigheden over het voertuig. Om 9u30 wordt het startschot gegeven voor de rondrit met het vertrek van een unieke oldtimer.

De rondrit is gebaseerd op het principe van bolletje pijl , dit gekoppeld met een leuke zoekwedstrijd. De rit is ongeveer 70 km lang en doorkruist de Noorderkempen. Speciaal voor de “minder snelle” voertuigen is er een aangepaste kortere rondrit voorzien van ongeveer 30 km.

Niet enkel met onze fotozoektocht zijn er mooie prijzen te winnen maar ook in een aantal originele andere categorieën, kortom iedereen maakt kans op een mooie trofee !

Tijdens de meeting is er is ook het gezellige terras waar je kan genieten van een drankje en een hapje. Voor de allerkleinste oldtimer liefhebbertjes is er een mini kermis, springkasteel en onze beroemde krijtauto.

Kortom een fantastische dag voor jong en oud.

bron: http://www.wwom.be/

Facebook2
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us