Laatste nieuws:
6de-jaars Potlodenschool vierden einde van een tijdperk met Gellyball!

6de-jaars Potlodenschool vierden einde van een tijdperk met Gellyball!

Op vrijdag 28 mei hebben de 6e-jaars van de Potlodenschool in Essen het einde van een ‘tijdperk’ gevierd met ‘Gellyball’.

Door de coronapandemie werden heel wat plannen gedwarsboomd en hebben een aantal, toch wel traditionele activiteiten zoals sportdagen, niet kunnen plaatsvinden. Tot juf Sigrid Adriaansen op het internet in een Facebookgroep een leuke activiteit tegenkwam. Een groep waar leerkrachten al wel eens hun ‘ei’ kwijt kunnen en ideeën delen. Een leerkracht, ergens uit het Antwerpse, had Gellyball getagd en zo kwam van het één het ander.

In het sportpark tegenover de Potlodenschool werd een stukje terrein afgebakend zodat de 41 leerlingen van het 6e zich konden uitleven met Gellyball. Maar wat is dat nu precies? Gellyball is een vriendelijke variant van Paintball. Geen verf, maar water/gelballetjes, die 100% afbreekbaar zijn. Omdat de pistooltjes minder krachtig zijn, veroorzaken ze geen pijn of blauwe plekken. En de leerlingen? Die zagen dat het goed was en hebben elkaar flink beschoten! 😊

Misschien iets voor jouw evenement of feest? www.gellyball.eu

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.