Laatste nieuws:
6de editie Bessemaairit – Rit der Noorderkempen 2019 – 23 juni

6de editie Bessemaairit – Rit der Noorderkempen 2019 – 23 juni

WTC Bessemaai viert dit jaar zijn 10e verjaardag en organiseert voor het zesde jaar op rij een rit voor wielertoeristen. Andermaal kunnen de deelnemers kiezen voor een afstand van 82 of 130 km.

Naar goede traditie situeert de start en aankomst zich in het Sportpark Heikant te Kalmthout, waar de vereniging gebruik kan maken van de sportinfrastructuur van K.Kalmthout SK. Er is een ruime parking aanwezig voor deelnemers die met de auto komen en na afloop is er gezorgd voor gelegenheid om te douchen. Voor en na de rit is een bewaakte fietsparking voorzien en bovendien worden alle deelnemers na afloop getrakteerd op een warme pannenkoek.

Onderweg zijn zorgvuldig gekozen bevoorradingsposten aanwezig, waar sportdrank en versnaperingen te verkrijgen zijn. Op beide stopplaatsen is toegang tot sanitair voorzien waarbij tevens tegemoet wordt gekomen aan het nog steeds groeiende aantal vrouwelijke deelnemers. Net zoals tijdens de vorige edities loopt het parcours door de prachtige natuur van onze grensstreek en wordt gekozen voor autoluwe, maar goed toegankelijk wegen. Deze rit kreeg de erkenning mee van semi-klassieker door de Vlaamse Wielrijdersbond (VWB) en trekt daardoor wielertoeristen aan uit binnen- en buitenland. Meer informatie over dit evenement kan u terugvinden op www.wtcbessemaai.be

Bron en foto: WTC Bessemaai

Facebook27
Facebook
Twitter