Laatste nieuws:
5 jaar Twinkeltje

5 jaar Twinkeltje

Twinkeltje viert jaar zijn 5-jarig bestaan. Een mooi moment om de werking in de kijker te zetten. Dat doen we op zaterdag 1 december tussen 14:00 en 17:00 met een feestelijke opendeurdag.

Twinkeltje is een tweedehandswinkel met toffe kinderkledij en -spulletjes aan lage prijzen, speciaal voor ouders van jonge kinderen tot 12 jaar die het financieel wat moeilijker hebben. Daarnaast is het een ontmoetingsplek waar kinderen en ouders zich thuis voelen. Vrijwilligers in Twinkeltje zorgen voor een warm onthaal en geven verkoopadvies. Twinkeltje is elke donderdag open van 13:30 tot 17:00 en de eerste zaterdag van de maand van 9:30 tot 12:00. Je vindt Twinkeltje in de oude brandweerkazerne van Kalmthout, Kerkeneind 17.

Denk je in aanmerking te komen voor een pasje bij Twinkeltje? Kom zeker eens piepen op onze opendeurdag. Die dag is ook hét moment om alle mensen te bedanken en uit te nodigen voor alle spullen die ze hebben geschonken aan Twinkeltje. Alle schenkers zijn dus ook welkom om een kijkje te komen te nemen op onze opendeurdag. Zo zien ze waar hun spulletjes terecht zijn gekomen. Iedereen welkom op 1 december van 14 tot 17 uur.

INFO: jeroen.vandenbroek@kalmthout.be

Bron en foto: gemeente Kalmthout

Facebook5
Facebook
Twitter
Visit Us