Laatste nieuws:
4TACT brengt een hommage aan de Strangers

4TACT brengt een hommage aan de Strangers

vtbKultuur Kalmthout stelt gevarieerd programma samen

Net als alle andere cultuurverenigingen mocht ook vtbKultuur Kalmthout ongeveer anderhalf jaar geen activiteiten organiseren. “Wij zijn ongelooflijk blij dat wij als vtbKultuur de mensen van Kalmthout en omgeving weer ten volle van cultuur kunnen laten genieten”, klinkt voorzitter Alain ‘TKindt heel enthousiast.

Hommage aan Strangers

“We zijn heel tevreden dat wij de Antwerpse muziekgroep 4TACT mogen verwelkomen in het O*KA Cultuurcentrum. De zangers Ive Gorris, Johan Van Mechelen, Robby Van ’t Groenewolt en Wim Gyselinckx brengen zoals zij het zelf noemen een ‘Tribjoet Show’ rond de Strangers. Het viertal steekt de bekendste nummers van hen in een nieuw jasje, maar met veel respect voor het origineel. Heeft u zin in een avondje meezingen en eens goed lachen, dan moet je zeker op zaterdag 28 augustus komen kijken naar 4TACT.”

4TACT brengt een hommage aan de Strangers2

‘Huisorkest’ The Nono’s

“The New Orleans Night Owls, kortweg The Nono’s, spelen op 18 september al voor de vijfde keer in Kalmthout. Noem ze gerust ons huisorkest”, lacht Alain ‘TKindt. “Onder leiding van bezieler-trompettist Joris De Cock laat dit internationaal gezelschap in O*KA Cultuurcentrum de klassieke jazz van de jaren ’20 tot ’40 herleven.”

Lezingen en reisreportage

“Na onze muzikale start organiseren we in oktober en november drie boeiende lezingen. Op 7 oktober kan u in Strijboshof komen luisteren naar Dirk Musschoot over ‘Sweetheaerts, Verliefd op de bevrijder.’ Op 21 oktober verwelkomen we op dezelfde locatie rector Herman Van Goethem van Universiteit Antwerpen. Hij blikt terug op de jodenrazzia’s in Antwerpen. En eind november vertelt Johan Torfs u in Strijboshof alles over De Tempeliers. Wij sluiten 2021 af in dezelfde zaal op 9 december wanneer Mieke en Jean-Pierre Demarsin u weten te boeien met hun reisreportage over De Baltische Staten.

Meer info en tickets via www.vtbkultuur.be/kalmthout of telefonisch bij Alain ‘TKindt op 0479 69 84 92

Tekst: Styn By Me
Foto’s: ©Foto – 4Tact