Laatste nieuws:
40ste Straatfeesten
40ste Straatfeesten

40ste Straatfeesten

40ste Straatfeesten: groot feest voor alle (ge)zinnen !

In 1977 ontstond voor de deur van Kalmthouts oudste café De Zoeten Inval een traditie die ervoor zorgt dat heel Noord Antwerpen met Pinksteren afzakt naar de anders zo rustige heidegemeente. Voor de 40ste keer vult Straatfeesten de Kalmthoutse dorpskern drie dagen met fijne muziek, een massa volk en vooral een unieke, ongedwongen festivalsfeer.

Lekker hangen aan de bib, een heerlijk, exclusief hapje meepikken op het foodtruckplein, je laten overdonderen door een rakend gedicht van een slampoëet, je slag slaan op de rommelmarkt, slenteren op de braderij, je lief tegen je gilet trekken tijdens de dansworkshop, uit je bol gaan met de dj’s… gewoon genieten en feesten gaan hand in hand op Straatfeesten.

Op zaterdag en zondag staan bekende en minder bekende artiesten op het podium en verrassen verschillende straatacts de bezoekers. Enkele namen die in ‘t oog springen zijn Pieter Embrechts, Arbeid Adelt, dj Lefto, Discobaar A Moeder, Sofie Engelen, Laston & Geo, Radio Oorwoud en Nonkel Guy.

Meer info over de artiesten, de line-up, de rommelmarkt, de kinderrommelmarkt, de foodtrucks, parkeren, route… vind je op www.straatfeesten.com.

Bron en foto: gemeente Kalmthout

LS

Facebook5
Facebook
Twitter
Visit Us