Laatste nieuws:
4 ffe zot party begint met verrassingsfeest!

4 Effe zot party begint met verrassingsfeest!

Om 20:00 zou de 4 Effe zot party van cv Den Heikant beginnen, maar van tevoren werd Kris Dingemans door Silvio Van Oevelen even goed in de spotlights gezet. Dit, omdat hij zich had aangemeld voor de Raad van Elf, wat veel werk met zich meebrengt. Kris verwachtte niets, hij was compleet overdonderd en zijn stomverbaasde gezicht sprak boekdelen.

Nieuw Raad van Elf-lid Kris Dingemans
Nieuw Raad van Elf-lid Kris Dingemans

Natuurlijk was voorzitter Jaak Naulaerts aanwezig, net als Prins Carnaval en het grootste deel van de Raad van Elf.
Ook de andere carnavalsverenigingen waren goed vertegenwoordigd, zelfs leden van Puitelaand uit Heerle kwamen feest vieren. Het werd een groot evenement waar zeker 200 man aan deelnam. Men had veel zorg besteed aan de kostuums en het was Tamara Ooye die de prijs kreeg voor de ‘mooist verklede’.

Winnares Tamara Ooye
Winnares Tamara Ooye

Erik ’t Hart en zijn vrouw Dorien Van Ginderen kwamen in de kleding waar ze zes jaar geleden op de eerste dag van het carnaval in getrouwd zijn. En ze straalden nog net zo hard als toen.

Eric en Dorien
Eric en Dorien

Het was een geweldig feest, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de bouw van de eerste A wagen van cv Den Heikant. Wil jij ook lid worden van deze plezante bende, meld je dan aan via cvdenheikant@gmail.com of via de facebookpagina.

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook31
Facebook
Twitter
Visit Us