Laatste nieuws:
11 dagen feesten in Brasschaat
Grungblavers © AikiPhotography

11 dagen feesten in Brasschaat

De parkgemeente knoopt weer aan met de traditie om 11 dagen na elkaar ‘ergens’ in Brasschaat feest te vieren naar aanleiding van de Vlaamse feestdag. Quasi alle activiteiten zijn gratis mee te beleven.

Op 1 juli mag de Vlaamse folkgroep Wör het programma om 15 uur in gang trappen vanop de kiosk in Maria-ter-heide. De groep concerteert samen met een mobiele beiaard en maakt frisse arrangementen op oude beiaard-torensongs uit Vlaanderen. Verder feesten kan op het Kerkplein met ‘Flying Pig’ afterwork party vanaf 17 uur. De dagen nadien staan er nog veel andere events op het programma gaande van lezingen, samenzang, dansnamiddagen, comedyshow, … Het volledige programma kan je nalezen op www.brasschaat.be/11juli.

11 dagen feesten in Brasschaat
LikeMe OnTour
#LikeMe en Grungblavers

Op de Vlaamse feestdag, maandag 11 juli 2022, is de weide naast het kasteel in het gemeentepark de centrale feestplek. #LikeMe palmt als eerste om 14.30 uur het podium in voor een knallende show. Nadien volgt een fijne familienamiddag op maat van alle kinderen. Theatermaker Karel Casier komt langs met zijn voorstelling BV Natuur langs. Om 20.30 uur mogen de Grungblavers het muzikale orgelpunt achter de dag zetten. Dat concert wordt om 23 uur afgerond met een groots vuurwerk.

Foto’s: Grungblavers ©Aiki Photography / #LikeMe ©Ketnet

MLH

Facebook67
Twitter
Follow Me
Tweet