Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 08 2018
  Jij hoeft geen problemen te verwachten deze week. Met jouw charmante uitstraling wikkel je iedereen om je kleine vinger. Alles loopt zoals jij het je had voorgesteld. Dat is voor jou wellicht een grote verandering, maar het doet je goed.
 • Stier - week 08 2018
  Je bent op het moment zeer begaan met anderen, maar gelukkig ook met jezelf. Het is belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Dit is dus bij uitstek een goed moment om voor jezelf bepaalde veranderingen door te voeren die jij nodig hebt.
 • Tweeling - week 08 2018
  Jij wilt deze week een beslissing nemen over je toekomst. Bepaal voordat je dat doet eerst wat je nou eigenlijk echt wilt. Wil je een easy job, veel geld, veel tijd voor je gezin of relatie? Neem de tijd en stel je beslissing eventueel nog even uit.
 • Kreeft - week 08 2018
  Als iemand jou zijn nieuwe plannen voorschotelt, vertel dan eerlijk wat je er van vindt. Ook als je het niet ziet zitten. Zeg het juist dan direct en zonder omwegen. Zo worden er geen valse verwachtingen gewekt en voorkom je teleurstelling.
 • Leeuw - week 08 2018
  Je omgeving stelt hoge eisen aan je. Je hebt moeite hieraan te voldoen en je voelt je in je vrijheid beperkt. Vergeet niet dat jij slechts aan je eigen eisen hoeft te voldoen om gelukkig te leven. Je bepaalt het zelf.
 • Maagd - week 08 2018
  Al wordt er deze week nog zoveel van jou verwacht, jij hoeft je echt geen zorgen te maken. Je bent energiek en je kunt de moeilijkste problemen zonder meer aan. Je staat verstelt van jezelf, maar ook anderen zullen met bewondering naar jou kijken.
 • Weegschaal - week 08 2018
  In de liefde ben jij wisselvallig deze week. Je gevoelens schommelen sterk. En dat is erg moeilijk voor je omgeving. Je weet wel wat je wilt, je wilt alleen telkens wat anders. Zorg voor die afwisseling, maar blijf wel eerlijk naar je omgeving.
 • Schorpioen - week 08 2018
  Je gedraagt je deze week stug en nors. Als jij je relatie wilt verbeteren stel je dan minder gespannen op. Sta open voor een goed gesprek. Toon je interesse in je geliefde en wees bereid je kwetsbaar op te stellen. Aan je partner zal het niet liggen.
 • Boogschutter - week 08 2018
  Jij moet deze week een belangrijke beslissing nemen. Beslis niet te haastig alleen maar om van de beslissing af te zijn. Stel de beslissing uit zolang je niet zeker van je eigen gevoel bent. Verzamel indien nodig eerst meer informatie.
 • Steenbok - week 08 2018
  Je kunt deze week maar moeilijk de kritiek verdragen die men op jou heeft. Je bent overtuigd van je eigen gelijk. Op het werk kan dit tot de nodige problemen leiden. Neem alleen dat aan waarvan jij denkt dat het terechte kritiek is.
 • Waterman - week 08 2018
  Jouw communicatie kan deze week gemakkelijk tot misverstanden leiden. Denk goed na voordat je iets zegt. Als je iets wilt of juist niet, kom er dan open en eerlijk vooruit. Dat kan hard zijn, maar het leidt tot een veel beter begrip.
 • Vissen - week 08 2018
  Jij treedt deze week zeer zelfverzekerd naar buiten en dat is niet iedereen van jou gewend. Doe hier je voordeel mee. Je hebt vaak goede ideeën die niet tot uiting komen. De komende periode heb je de kracht je ideeën overtuigend te presenteren.

Feed: Astro share