Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 34 2017
  Laat je niet overstuur maken door gebeurtenissen die jou niets aangaan. Neem er afstand van. Richt je energie op jezelf. En op de mensen die jij lief hebt. Wat anderen van hun leven maken is hun probleem. Zorgen voor je eigen geluk is moeilijk genoeg.
 • Stier - week 34 2017
  Een familielid zal het één en ander aan te merken hebben op je leven. Vergeet niet dat het jouw leven is. Er heeft altijd wel iemand wat te klagen. Wees gelukkig met je leven. Laat je niet uit het veld slaan, maar geef je eigen mening.
 • Tweeling - week 34 2017
  Die ene kwestie waar jij deze week zo druk mee bezig bent, raakt de verschillende belangen van verschillende mensen. Het is van belang om samen te werken of in ieder geval te overleggen. Anders ontstaan er problemen en loop je vertraging op.
 • Kreeft - week 34 2017
  Je ambities komen duidelijk naar voren in de loop van de week. Dat komt goed uit, want jij bent sterk deze week. En je hebt de moed om je ambities te verwezenlijken. Dat kan dus ook betekenen dat je een paar rigoureuze plannen gaat uitvoeren.
 • Leeuw - week 34 2017
  Je kunt op dit moment alles bereiken wat je maar wilt. Je moet je er alleen voor inzetten, het komt niet vanzelf. Besteed daarbij voldoende tijd en aandacht aan je gezondheid. Verwaarloos je dat, dan lopen je mooi bedachte plannen helemaal mis.
 • Maagd - week 34 2017
  Jouw gedrag wordt deze week niet door iedereen gewaardeerd en geaccepteerd. Vind jezelf ook niet dat je wat overdrijft? Het hoeft je dus niet te verbazen als er meningsverschillen ontstaan, zelfs met je beste vrienden. Hoe ga jij daarmee om?
 • Weegschaal - week 34 2017
  Jij hebt deze week energie voor tien, zorg er dus voor dat je niet de hele tijd binnen zit. Je moet die energie gebruiken, vooral in fysieke vorm. Ga lekker sporten of maak een avondwandeling. Als je maar iets doet. Je zult je nog beter gaan voelen.
 • Schorpioen - week 34 2017
  Jij bent altijd wel in voor iets aparts. Aan creatieve ideeën ontbreekt het jou ook deze week niet. Als je die, met jouw tomeloze inzet, dan ook nog kunt omzetten naar iets tastbaars, dan kun jij echt iets bijzonders bereiken deze week.
 • Boogschutter - week 34 2017
  Jij krijgt een uitnodiging die je eigenlijk wel wilt aannemen, maar die buiten je waarden en normen patroon ligt. Doen of toch niet? Je twijfelt erg en dat is begrijpelijk. Neem daarom ook geen emotionele beslissing, daar krijg je spijt van.
 • Steenbok - week 34 2017
  Laat je onzekerheid niet doorschemeren, jij weet van dit onderwerp echt meer dan ieder ander. Blijf jezelf! Het kan zo zijn dat men je uit je evenwicht probeert te brengen als men je onzekerheid merkt en dat zou zonde zijn.
 • Waterman - week 34 2017
  Dit is een gouden tijd. Je hebt geniale ideeën en je beschikt over de discipline om je ideeën om te zetten in daden. En je hebt de energie om je daar de komende tijd volop mee bezig te houden. Je omgeving accepteert en waardeert jouw activiteiten.
 • Vissen - week 34 2017
  Laat je niet gelijk van de wijs brengen als het deze week even niet zo gaat als je had verwacht. Dat is helemaal niet nodig. Jij weet wat je wilt en hoe je daar kunt komen. Doorzetten op de ingeslagen weg dat is de kunst en de enige zekerheid op succes.

Feed: Astro share
Seniorenhelpdesk - Les en Hulp voor computers en andere apparaten