Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 42 2017
  Het heeft geen zin om halve waarheden te vertellen. Mensen komen daar heel snel achter. Wees liever open en eerlijk. Daar heb je echt veel meer aan. Voor het verdraaien van de werkelijkheid heb je bovendien een heel goed geheugen nodig.
 • Stier - week 42 2017
  Je gaat deze week zeer voorzichtig te werk en dat is eigenlijk niets voor jou. Je voelt je wellicht een beetje onzeker. Door realistische doelen te stellen, die je met zekerheid kunt behalen keert je zelfvertrouwen vanzelf weer terug. Probeer het!
 • Tweeling - week 42 2017
  Al wordt er deze week nog zoveel van jou verwacht, jij hoeft je echt geen zorgen te maken. Je bent energiek. Je kunt de moeilijkste problemen aan. Je staat verstelt van jezelf, maar ook anderen zullen met bewondering naar jou kijken.
 • Kreeft - week 42 2017
  Jij bent altijd wel in voor iets aparts. Aan creatieve ideeën ontbreekt het jou ook deze week niet. Als je die, met jouw tomeloze inzet, dan ook nog omzet naar iets tastbaars, dan kun jij echt iets bijzonders bereiken deze week.
 • Leeuw - week 42 2017
  Je neemt deze week te grote risico's in je gevoelsleven. Daarmee bezorg jij jezelf enorm veel spanningen, dus pas op. Spanningen uiten zich snel in lichamelijke klachten. De risico’s die jij neemt leiden waarschijnlijk wel tot een goed resultaat.
 • Maagd - week 42 2017
  Je zou deze week het liefst je tijd willen doorbrengen met de mensen waar je om geeft. Maar natuurlijk is er nog zo veel te doen... Vat je taken toch niet altijd zo serieus en zwaar op. Neem de tijd om het gezellig te maken met je dierbaren.
 • Weegschaal - week 42 2017
  Raak deze week niet meteen in paniek als je werk niet helemaal zo loopt als je voorzien had. Blijf ademen en doorwerken. Het lukt je wel, je bent een harde werker. En ook al wordt het een uurtje later, de voldoening van het resultaat telt voor jou.
 • Schorpioen - week 42 2017
  Laat je deze week niet ontmoedigen door wat tegenslag. Houd je doel voor ogen, dan weet je waar je voor vecht. Je weet dat jouw doel haalbaar is. Als het dan wat langer duurt, heb je uiteindelijk een nog beter gevoel als het gelukt is.
 • Boogschutter - week 42 2017
  Verwacht geen applaus. Jouw bemoeienissen worden wel op prijs gesteld, maar je hoort alleen de negatieve dingen. Dat is niet leuk, maar helaas een eigenschap van veel mensen. Gewoon volhouden, je zult zien dat het de moeite waard is.
 • Steenbok - week 42 2017
  Jij hebt de neiging alles wat je met hard werken hebt opgebouwd in één klap, met één impulsieve actie te vernietigen. Pas op met impulsieve reacties. Het is zonde en je krijgt daar gegarandeerd spijt van. Denk aan de consequenties van je handelen.
 • Waterman - week 42 2017
  Sta deze week niet afwijzend tegenover andere gewoontes. Al is het iets dat jij niet kent, daarom is het nog niet verkeerd. Het is voor jou alleen ongewoon. Leer andere gebruiken te waarderen, pas dan kun je daadwerkelijk als mens groeien.
 • Vissen - week 42 2017
  De boog kan niet altijd gespannen zijn, dus ook jij mag wel eens rustiger aan doen. Je hoeft niet helemaal te stoppen. Probeer deze week eens de helft van je normale werk te doen. Dan kun je de rest van je tijd ontspannen en lekker tot rust komen.

Feed: Astro share