Laatste nieuws:
Start » Uw horoscoop voor deze week

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 17 2017
  Er komen deze week grote veranderingen aan en dat weet jij. Wees niet bang, maar juist blij. De veranderingen kunnen jou immers dat noodzakelijke duwtje in de goede richting geven, zodat je de draad weer kunt oppakken.
 • Stier - week 17 2017
  Opgekropte spanning kan deze week vrijkomen als jij je gaat ontspannen. Laat die spanningen niet je vrije dag verpesten. Dat zou zonde zijn. Zorg dus vooraf voor de benodigde ontlading. Door bewust af te bouwen, kun je beter doseren.
 • Tweeling - week 17 2017
  Dit is een gunstige periode voor jou wat betreft relaties in de breedste zin van het woord, dus zowel zakelijk als privé. Ook je relatie met je partner wordt in de komende tijd verdiept en bestendigd. En je maakt gemakkelijk vrienden.
 • Kreeft - week 17 2017
  Je barst deze week van de energie. Het is dus een uitstekend moment om de armen eens letterlijk uit de mouwen te steken. En als jij in al je enthousiasme ook nog blijft nadenken bij wat je doet zal het resultaat werkelijk verbluffend zijn.
 • Leeuw - week 17 2017
  Je komt deze week in contact met een heel andere manier van leven. Bepaalde aspecten van het leven veranderen. Het kan je inzichten drastisch wijzigen. Denk er eens over na of je (een deel van) je leven daar niet op aan wilt passen.
 • Maagd - week 17 2017
  Bepaalde zaken zijn er een beetje bij ingeschoten de laatste tijd. Als jij ze deze week nieuw leven in wilt blazen, zul je alle zeilen moeten bijzetten om de ontwikkelingen bij te houden. Je initiatieven lopen uit op een groot succes.
 • Weegschaal - week 17 2017
  Jij verrast met je acties deze week vriend en vijand. Je komt met zeer vernieuwende en verrassende ideeën. Al zal niet iedereen het meteen begrijpen en accepteren, het levert je wel meteen respect en de bijbehorende financiën op.
 • Schorpioen - week 17 2017
  Jouw liefdesleven laat de laatste tijd zwaar te wensen over, tenminste dat vind jij zelf. Onderneem dan zelf eens actie. Je bent immers de enige die er wat aan kan doen. Ga samen met je partner op zoek naar oplossingen, experimenteer niet alleen.
 • Boogschutter - week 17 2017
  Jij krijgt een paar goede mogelijkheden aangeboden deze week. Maak daar gebruik van zolang het kan. Het zal je laten groeien op persoonlijk gebied en misschien ook op financieel gebied. Het is de moeite van het uitproberen waard.
 • Steenbok - week 17 2017
  Pas je deze week ook eens aan anderen aan. Wees niet zo koppig ook al weet je zeker dat jij in je recht staat. Als een ander een fout maakt wil dat, moreel gezien natuurlijk nog niet zeggen dat je dan maar over hem/haar heen kunt walsen.
 • Waterman - week 17 2017
  Deze week kom je tot de ontdekking dat je echte spanning en sensatie in je leven mist. Je wilt je weer verliefd voelen. Je wilt je mooi en geliefd voelen. Nog even geduld, want wie zoekt zal vinden. Deze week ga jij deze dromen waarmaken.
 • Vissen - week 17 2017
  Als de drukte je deze week te veel wordt, blijf dan niet stoer doen. Die emotionele uitbarsting was echt niet nodig. Je moet je grenzen in acht nemen. Twijfel niet aan je capaciteiten. Ook als je gas terugneemt is er niks mis met je prestaties.

Feed: Astro share
Seniorenhelpdesk - Les en Hulp voor computers en andere apparaten