Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 50 2017
  Jij hebt deze week het gevoel dat iets jou ontgaat. Vooral in je relatie kan dat bij jou gauw tot paniek gevoelens leiden. Wees niet bang, blijf goed opletten. Je partner geeft zelf aan wat er is. En dan is er tijd genoeg om te reageren en te handelen.
 • Stier - week 50 2017
  Voor jouw geluk is het van belang dat jij je charmes verder ontwikkelt. Leer "nee" te zeggen, op een nette manier. Zeggen wat jij wil, doen wat jij wil, zonder daarmee iemand anders te kwetsen. Diplomatie is voor jou van levensbelang.
 • Tweeling - week 50 2017
  Er liggen romances op jou te wachten deze week, vrijgezel of niet. Denk niet alleen aan nu. Wie is de dupe? Bedenk van tevoren waar je aan begint als je op deze romances ingaat. Voor singles is dit een zorgeloze tijd om van te genieten.
 • Kreeft - week 50 2017
  Jouw bescheidenheid siert je, zonder twijfel. Maar je mag deze week ook best eens een keer met je vuist op tafel slaan. Zet zo je mening en wensen kracht bij. Soms kan dat heel verhelderend werken en dat zal een nieuwe ervaring voor jou zijn.
 • Leeuw - week 50 2017
  Kijk naar de toekomst, laat de dingen die gebeurt zijn rusten. Gebruik je fantasie om je toekomst vorm te geven. Dat is de enig juiste manier om teleurstellingen een goed plekje te geven. Allerlei problemen in je leven verdwijnen dan vanzelf.
 • Maagd - week 50 2017
  Jij bent begaan met het welzijn van je medemens. Dat ben je altijd, maar nu wel bijzonder veel. Dat uit zich niet alleen in een gift aan een goed doel, maar je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. En dat is bewonderenswaardig!
 • Weegschaal - week 50 2017
  Jij bent absoluut aan het winnen de komende dagen en dat geluk zal nog wel even aanhouden. Je voelt je in topvorm en de gevolgen daarvan zijn op alle fronten merkbaar. Een carrièresprong of een sprong vooruit in de relatie, alles kan.
 • Schorpioen - week 50 2017
  Jij hebt je handen nu al vol aan je dagelijkse bezigheden. Als je ook in de toekomst dezelfde kwaliteit wilt leveren en daarbij niet overspannen wilt raken, moet je toch echt veel selectiever worden met het aannemen van nieuwe taken en projecten.
 • Boogschutter - week 50 2017
  Je bent deze week niet de gemakkelijkste in de omgang. Als mensen raar reageren op je, weet je vast dat het aan jou ligt. Waarschijnlijk ben jij aan rust toe, maar het kan ook zijn dat je juist wat meer actie nodig hebt. Doe er wat aan.
 • Steenbok - week 50 2017
  Jij doet deze week gewoon dat wat je moet doen en dat doe je goed. Je bent bijzonder evenwichtig voor de buitenwereld. Maar ook voor jezelf. Je bent een echte rots in de branding. Je omgeving kan dat waarderen en zal dat laten blijken.
 • Waterman - week 50 2017
  Deze week krijg jij de wind in de rug. Het zal merkbaar zijn, wat je ook aanpakt, het kost je weinig of geen moeite. Je brengt de zaken tot een succesvol einde. Stel voor jezelf prioriteiten. Het is een goede tijd om met je geliefde te praten.
 • Vissen - week 50 2017
  Jij bent deze week mentaal in zeer goede conditie. Wat je ook doet, het zal uiteindelijk altijd in jouw voordeel uitpakken. In je relatie moet je niet te ver doordenken, je ziet dan namelijk dingen die er waarschijnlijk helemaal niet zijn.

Feed: Astro share