Laatste nieuws:
Start » Uw horoscoop voor deze week

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 25 2017
  Je wilt deze week de waarheid boven tafel krijgen en het lijkt alsof je dat het liefst zo provocerend mogelijk doet. Een diplomatieke aanpak zal de kans op blijvende schade aanzienlijk verkleinen. Schoffel niet meteen iedereen onderuit.
 • Stier - week 25 2017
  Jij vindt deze week een nieuwe liefde. Een nieuwe vlam zet je leven danig op de kop en je weet niet wat je moet doen. Je kunt aan niets anders meer denken en eigenlijk schaam je je. Maar waarom? Ga open en eerlijk met je gevoelens om.
 • Tweeling - week 25 2017
  Laat die critici maar kletsen. Jij weet dat het goed is wat je doet en dat het bewijs daarvan binnenkort geleverd wordt. Daarom moet je slechts naar je eigen gevoel luisteren, want dat is het enige dat telt.
 • Kreeft - week 25 2017
  Laat dat slepende probleem deze week eens rusten. Neem afstand om de feiten te accepteren zoals ze zijn. De andere partij is niet bereid zijn/haar standpunt te heroverwegen. Daar moet je mee leven, maar jij vindt je eigen weg wel weer.
 • Leeuw - week 25 2017
  Je bent er deze week niet bij met je hoofd. Wat je ook doet, je kunt je niet concentreren. Waar ben je mee bezig? Als iets zo belangrijk is neem er dan ook echt de tijd voor. Dan heb je daarna de energie om je op andere dingen te concentreren.
 • Maagd - week 25 2017
  Jij trekt er deze week op uit en maakt veel nieuwe vrienden. Je bent toe aan openheid en je geeft jouw diepste geheimen vrij. Daardoor heerst er voor jou in de liefde tevredenheid en harmonie. Je ontdekt een nieuwe soort vriendschap.
 • Weegschaal - week 25 2017
  Jij krijgt deze week nieuwe inzichten. Je trekt je eigen conclusies en daardoor kunnen deze nieuwe inzichten je leven flink beïnvloeden. Je gaat veranderingen aan die niet allemaal gemakkelijk zijn, maar die wel leiden tot een prettiger leven.
 • Schorpioen - week 25 2017
  Jij hebt deze week een helder werkend verstand. Het is dus een fantastische tijd om iets moeilijks op te pakken, zoals een examen of een sollicitatiegesprek. Probeer je bedoelingen helder te formuleren, zodat er duidelijkheid ontstaat.
 • Boogschutter - week 25 2017
  Deze week val jij van het ene ongelukje in het andere. Het is verstandig een dagje rustig aan te doen. Dit zijn tekenen van je lichaam, je loopt te hard. Binnenkort ziet het er beslist weer beter uit.
 • Steenbok - week 25 2017
  Als jij op zoek bent in de liefde, dan breken vanaf deze week gunstige tijden aan. Je ontmoet binnenkort iemand. Iemand waarmee je precies op dezelfde golflengte zit. In jouw ogen gaat het om een echte droomprins(es). Kan het nog mooier?
 • Waterman - week 25 2017
  Jij overdrijft deze week met je reactie op die gebeurtenis. Als je een beetje afstand neemt zie je dat zelf ook in. Het verrijkt je leven als je dit onder de knie krijgt. Dus kom eerst tot rust en probeer dan objectief naar de situatie te kijken.
 • Vissen - week 25 2017
  Jij gedraagt je deze week wat naïef in je relatie. Je partner voelt dit goed aan en hij/zij zal zich er zeker aan ergeren. Met een fikse ruzie komen tenminste de problemen boven water. Je partner kan overigens ook misbruik maken van je naïeve houding.

Feed: Astro share
Seniorenhelpdesk - Les en Hulp voor computers en andere apparaten