Laatste nieuws:
Drie dieseldieven aangehouden op industriegebied Borchwerf

Drie dieseldieven aangehouden op industriegebied Borchwerf

Zondagavond omstreeks 20.00 uur werd de politie gebeld door een man, die vertelde dat er bij een bedrijfsterrein aan de Aanwas in Roosendaal een verdachte situatie plaatsvond. De man vertelde dat er regelmatig diesel uit voertuigen op het bedrijfsterrein werd gestolen en dat dit nu mogelijk ook weer gaande was.

Agenten zijn ter plaatse gegaan en troffen de getuige bij het bedrijfsterrein. Op het terrein stond een bestelbus met daarin drie Poolse personen. Van de personen zijn door de agenten hun identiteitsgegevens opgenomen. Tijdens het gesprek met de drie roken de agenten een sterke diesellucht uit de auto komen. Uit onderzoek bleek dat er meerdere gevulde jerrycans in de auto stonden, alsmede goederen die bedoeld zijn om diesel over te hevelen. Gezien het feit dat de bestuurder van de auto helemaal onder de diesel zat was het, na extra overleg met de Officier van Justitie, zeer aannemelijk dat de drie personen als verdachte aangemerkt konden worden van diefstal of heling van diesel.

Alle drie de inzittenden van de bestelbus zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Zij worden maandag gehoord over de zaak. Het betreffen twee Poolse mannen van 26 en 34 jaar oud en een Poolse vrouw van 33 jaar oud. De eigenaar van het bedrijf zal aangifte doen. Door de politie is zowel de bestelbus als alle goederen die er in lagen, in beslag genomen om als bewijs te dienen in het onderzoek.

Bron en foto: 112Roosendaal

JH

Seniorenhelpdesk - Les en Hulp voor computers en andere apparaten

Eén reactie

  1. Polen uitzetten en busje in beslag nemen en verbeurd verklaren, omdat er een misdrijf mee is gepleegd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *